Aluetoimisto: Asemakatu 22 A, 90100 OULU

Puh. 050 4686 939

| Yhteystiedot

Esihenkilöiden työkyvyn johtamisen webinaarisarja

OAJ Pohjois-Pohjanmaan alueyhdistys järjestää kolmiosaisen webinaarisarjan työkyvyn johtamisesta. Kouluttajina toimivat Työturvallisuuskeskuksen asiantuntijat Seija Moilanen ja Pirkko Mäkinen. Kaikissa luennoissa painotetaan esihenkilön näkökulmaa.

1. Työkyvyn johtamisen perusteet ti 18.1.2022 klo 14–16
Asiantuntijana Pirkko Mäkinen, TTK

Käsittelemme luennon aikana työ- ja toimintakykyyn vaikuttavia tekijöitä sekä työkyvyn edistämisen ja tukemisen rooleja ja tehtäviä. Syvennymme myös työterveysneuvotteluihin ja niihin valmistautumiseen.


 
2. Psykososiaalisen työkuormituksen hallinta to 17.2.2022 klo 14–16
Asiantuntijana Seija Moilanen, TTK

Haitallista psykososiaalista työkuormitusta tulee työturvallisuuslain mukaan ehkäistä. Lisäksi työn kuormitustekijöiden aiheuttamaa vaaraa tai haittaa työntekijöiden terveydelle pitää vähentää. Käymme luennon aikana läpi psykososiaalisen kuormituksen hallinnan eri vaiheet: tunnistaminen, arviointi, toimenpiteiden valinta ja käytäntöön vieminen sekä seuranta. Puhumme myös siitä, miten esihenkilö voisi huolehtia omasta hyvinvoinnistaan.

 

3. Eri-ikäisyyden huomioiminen työkykyjohtamisessa. Työkyvyn tukemisen työkalupakki ja muita välineitä esihenkilöille ti 22.3.2022 klo 14–16
Asiantuntijoina Seija Moilanen ja Pirkko Mäkinen, TTK

Pohdimme luennon aikana työkaaren eri vaiheita sekä eri-ikäisten odotuksia esihenkilön toiminnalle työkyvyn edistäjänä. Otamme esille myös työkyvyn ja kuntoutuksen työkalupakin esihenkilöille ja muita työkyvyn edistämisen välineitä

Ilmoittautumiset su 20.3.22 mennessä TÄSTÄ LINKISTÄ

 

Yhteistyössä OAJ Kainuu ja OAJ Lappi

Tervetuloa mukaan!

Laita jakoon jos tykkäsit 🙂Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on email
Email