Aluetoimisto: Asemakatu 22 A, 90100 OULU

Puh. 050 4686 939

| Yhteystiedot

Hyvää Maailman opettajien päivää!

Tänään juhlimme Maailman Opettajien Päivää! Pysähdymme hetkeksi arvostamaan itseämme, meitä kasvatus- ja opetusalan ammattilaisia, jotka teemme jatkuvasti työtä koulutuksen ja tulevaisuutemme eteen. Olemme enemmän kuin vain tiedon välittäjiä; olemme mentoreita, inspiraation lähteitä ja tukipilareita oppilaiden elämässä. Autamme heitä löytämään omat lahjansa, innostuksen kohteensa ja rohkeuden unelmoida suuria.

Me opettajat muutamme myös yhteiskuntaa. Opetamme, ei vain matematiikkaa, kieliä tai historiaa, vaan myös empatiaa, yhteistyötaitoja ja ongelmanratkaisukykyä. Siksi meidän vaikuksemme ulottuu kauas luokkahuoneiden ulkopuolelle ja vaikuttaa koko yhteiskuntaan. Maailman opettajien päivänä onkin hyvä muistuttaa, että yhteiskunnan on huolehdittava riittävästä panostuksesta opetus- ja kasvatusalaan nyt ja tulevaisuudessa. Toivomme päättäjien kaikilla tasoilla varmistavan kunnille, oppilaitoksille, päiväkoteihin, kouluihin ja opistoihin riittävät resurssit. Pelkät arvostuspuheet eivät riitä, tarvitaan konkreettisia tekoja ja päätöksiä.

Taputetaan itseämme olalle tänään. Kiitetään itseämme siitä, mitä teemme joka päivä. Kiitetään myös kaikkia aktiiveja, jotka tekevät puolestamme työtä koulutuksen sekä meidän opettajien ja kasvattajien etujen puolesta. Jatketaan yhdessä työtä koulutuksen laadun parantamiseksi, opettajien aseman vahvistamiseksi ja oppilaidemme tulevaisuuden turvaamiseksi.

 

Ari-Pekka Sirviö
puheenjohtaja
OAJ Pohjois-Pohjanmaa

Laita jakoon jos tykkäsit 🙂Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on email
Email