OAJ Pohjois-pohjonmaa Facebook

Aluetoimisto: Asemakatu 22 A, 90100 OULU

Puh. 050 468 6939, (08) 371 925
| Yhteystiedot

Karttakepin katkojaiset 2017

Opetusalan vuoden iloisinta tapahtumaa eli Karttakepin katkojaisia juhlitaan seitsemättä kertaa 3.6.2017 Terminaalin Areenalla Oulussa. Tänä vuonna illan pääesiintyjäksi on saatu ihana laulajatar Anna Puu, joka on Vain elämää ja Voice of Finland-sarjoista tuttu musiikkimaailman tähti. Anna Puu on julkaissut vuosien varrella loistavaa musiikkia: Säännöt rakkaudelle, Kolme pientä sanaa, Mestaripiirros, Ota minut tällaisena kuin oon, joten silkkaa hittiputkea luvassa illan huipennukseksi! Iloisten ihmisten ja alkavan loman lisäksi Anna Puuta lämmittelevät Oulun alueen opettajataustaiset orkesterit Funky Family laulajinaan Sanna Paitsola ja Juho Schroderus, sekä Lauri Peisterän kipparoima Late Night Stand.

Sähköiset ennakkoliput maksavat 15e, ovelta lipuja saa hintaan 25e. Tapahtumaliput hankitaan sähköisen järjestelmän kautta osoitteessa http://www.reunioni.com/subscribe.php?event=TXN6F27, jonka jälkeen ilmoittautuja saa sähköpostiin pankkisiirron lippujen maksamista varten. Kun lippujen suorite näkyy OAJ:n Alueyhdistyksen tilillä, lähetetään liput tilaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Yksi tilaaja voi tämän järjestelmän kautta hankkia liput vaikka koko työyhteisölle. Ennakkolippujen myynti loppuu pe 26.5.2017.

Tarkemmat tiedot tapahtumasta löydät fb-sivuilta https://www.facebook.com/events/338007093262645/

Ja jos Karttakeppien juhlaväellä on halua nauttia kiireettömästä aamusta aamupalan kera ja jäädä Ouluun viettämään seuraavaakin päivää, on teillä mahdollisuus varata majoitus Original Sokos Hotel Arinaan sopimushinnoin https://www.sokoshotels.fi/fi/oulu/sokos-hotel-arina Hotelli on moderni ja kävelykatu Rotuaarin varrella keskellä Oulua, josta pääsee Areenalle helposti mm. Citybussilinjalla C. Huoneet ovat varattavissa tarjoushintaan 22.5.2016 saakka suoraan Original Sokos Hotel Arinan myyntipalvelusta p. 08-3123255, sales.oulu@sokoshotels.fi sekä nettisivuilta osoitteessa www.sokoshotels.fi kiintiötunnuksella BKARTTAKEPIT2017. Tarjoushinnat: 82 € yhden hengen huone / vrk, 97 € kahden hengen huone / vrk. Hintaan sisältyy aamiainen sekä iltasaunavuorojen ja kuntoiluhuoneen käyttö.

Tapahtuman järjestää OAJ Pohjois-Pohjanmaan alueyhdistys yhteistyössä Seppälän koulukuvan, Lekolarin ja Terminaalin Areenan kanssa, tervetuloa!

Lisätietoa mika.haapakoski@gmail.com / OAJ:n toimistosihteeri Päivi Pyky 050-4686 939.

Laita jakoon jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email