Aluetoimisto: Asemakatu 22 A, 90100 OULU

Puh. 050 4686 939

| Yhteystiedot

Liity OAJ:n jäseneksi elo-syyskuussa, saat lahjakortin!

Työskenteletkö palkansaajana kasvatus-, opetus- tai tutkimustyössä tai opetustoimen asiantuntija- tai johtotehtävissä? Liity OAJ:n jäseneksi!

Pidetään OAJ yhdessä vahvana! Kun liity jäseneksi elo-syyskuussa, saat 45 euron arvoisen Perfect Finnish -verkkokaupan lahjakortin. Saat sen elo-lokakuun aikana uuden jäsenen tervehdyksen mukana.

Jäsenenämme saat järjestön tärkeimmän edun eli jäsenen edunvalvonnan. Lisäksi tarjoamme jäsenillemme useita rahanarvoisia jäsenetuja. Toinen tärkeä jäsenetusi on Opetus ja tiede -työttömyyskassan jäsenyys. Tutustu kaikkiin jäsenetuihin.

Järjestöön voivat liittyä kaikki opetus- tai siihen verrattavaa työtä tekevät. Jäsenyyden edellytyksenä on työskentely palkansaaja-asemassa kasvatus- ja opetustyössä tai opetustoimen asiantuntija- tai johtotehtävissä. Järjestöön voi liittyä tutkinnosta, koulutuksesta tai opettajanimikkeestä riippumatta.

Varmista edunvalvontasi työelämässä ja liity OAJ:n jäsneksi!

Liity jäseneksi 

Ohjevideo

Katso ohjevideo liittymisestä

Liittymisen yhteydessä kysytään, mikä on sinua koskeva virka- tai työehtosopimus. Voit selvittää oman virka- tai työehtosopimuksesi joko omalta luottamusmieheltäsi tai esihenkilöltäsi.
Sinua koskeva sopimus on myös kirjattu työsopimukseesi tai viranhoitomääräykseesi. Lue lisää.
 
Laita jakoon jos tykkäsit 🙂Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on email
Email