Aluetoimisto: Asemakatu 22 A, 90100 OULU

Puh. 050 4686 939

| Yhteystiedot

Opettajien sählyturnaus 12.11.2022

Tervetuloa opettajien sählyturnaukseen Ouluun Hiukkavaaratalolle!

Odotettu opesählyturnaus tulee taas! Kerätkää yhdistyksen, koulun/toimipaikan tai koulujen yhdistetty joukkue kasaan ja tulkaa pelaamaan!Mestarit saavat kiertopalkinnon vuodeksi ihailtavaksi vitriiniin.  

Pelit pelataan 4 vs 4 ja kentällä on aina kaksi naista. Turnaukseen otetaan 10 joukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä. Joukkueiden minimimäärä 5, jotta turnaus toteutuu. Tarkempi otteluohjelma/-ohjeistus ja maksutiedot lähetetään ilmoittautumisajan jälkeen osallistujamäärän selvittyä. Turnauksessa noudatetaan salibandysääntöjä.

Turnaukseen ILMOITTAUTUMINEN 27.10.2022 mennessä oheisen linkin kautta https://ssl.eventilla.com/opesahly_22 Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä joukkueen nimi ja yhteyshenkilö sekä joukkueen jäsenten määrä ja mahdolliset erikoisruokavaliot. 

OSALLISTUMISMAKSU on 10€/osallistuja. Maksu sisältää pelit, Oulun erotuomarikerhon tuomaroinnin, välipalatarjoilun sekä lounaan. 
Turnaus järjestetään yhteistyössä Koululiikuntaliiton, Pohjois-Pohjanmaan alueyhdistyksen ja Oulun paikallisyhdistyksen kanssa OAJ:n jäsenille.  

 HIUKKAVAARATALOLLA NÄHDÄÄN!

LISÄTIETOJA:
Hanna Siltakoski, hanna.siltakoski()kalajoki.fi, p. 0504390746
Salli Mattila, salli.mattil()eduouka.fi

Laita jakoon jos tykkäsit 🙂Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on email
Email