Aluetoimisto: Asemakatu 22 A, 90100 OULU

Puh. 050 4686 939

| Yhteystiedot

Työhyvinvointia opettajille ke 14.10.2020!

OAJ Pohjois-Pohjanmaa sekä Avara Valmennus järjestää etätyöpajan keskiviikkona 14.10.2020 klo 18.00. Aiheena on ”Mindfulness työhyvinvoinnin välineenä”.

Työpajassa käsittelemme sitä, mitä mindfulness on, mitä se ei ole, miksi sitä kannattaa kokeilla työhyvinvoinnin näkökulmasta sekä miten sitä voi hyödyntää päivittäin työ- ja vapaa-ajalla. Teemme yhdessä muutamia lyhyitä mindfulness-harjoitteita, joita voit halutessasi ottaa heti käyttöön työssäsi. Työpajassa esitetään lisäksi esimerkkien kautta muita mindfulnessin sovelluksia työelämässä.

Kurssi soveltuu kaikille, oli sinulla kokemusta mindfulnessista tai ei. Tämä on tehokas ja kompakti tapa saada kosketus mindfulnessiin, eli tietoisen läsnäolon taitoihin.

Suosittelemme, että osallistut etäyhteyteen mahdollisuuksien mukaan häiriöttömässä ympäristössä, jossa voit keskittyä täysin työpajan sisältöön –  ehkä meluttomassa paikassa, ehkä jättäen kännykän ja muut huomiota vievät asiat pois lähettyviltä työpajan ajaksi. Ehkäpä voit pukeutua mahdollisimman rennosti. Nämä eivät ole välttämättömyyksiä etätyöpajaan osallistumiseksi, mutta voivat tukea tekemiämme tietoisen läsnäolon harjoituksia etenkin aiheeseen uutena tutustuville.

Lämpimästi tervetuloa tietoiseen työpajaan!
Joonatan Jääskeläinen, mindfulness-ohjaaja ja työhyvinvoinnin asiantuntija

*********************************************************

Osallistumislinkki: https://youtu.be/3IoP8AIFuC8

*********************************************************

 

Laita jakoon jos tykkäsit 🙂Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on email
Email