Aluetoimisto: Asemakatu 22 A, 90100 OULU

Puh. 050 4686 939

| Yhteystiedot

Urasammolla tarjolla Uramuotoilun verkkokurssi

Urasampo tarjoaa pohjoissuomalaisille korkeakoulutetuille ja korkeakouluopiskelijoille touko-kesäkuussa Workday Designersin Uramuotoilua, joka on käytännöllinen verkkokurssi osaamisen tai uran kehittämiseen omat tarpeet huomioiden, tulevaisuuden mahdollisuuksia tunnistaen ja tutkien.

Kurssilla sovelletaan palvelumuotoilusta tuttua muotoiluprosessia työelämän ongelmien ratkomiseen ja oman työnhaun tai ura-ajattelun edistämiseen. Uramuotoilu haastaa totuttuja ajattelutapoja ja auttaa tunnistamaan yksilöiden tarpeita, vahvuuksia ja uusia mahdollisuuksia muuttuvassa maailmassa. Se kannustaa ja auttaa tekemään kokeiluja, joilla osaaminen ja ura kehittyy ja konkretisoituu. Lopputuloksena on uusia ajattelumalleja ja työkaluja sekä konkreettinen kehityssuunnitelma työllistymisen tai uran kehittämisen tueksi.

Verkkokurssi sisältää henkilökohtaisen kurssilisenssin itsenäiseen työskentelyyn osoitteessa www.uramuotoilu.com. Kurssi polkaistaan käyntiin aloituswebinaarilla keskiviikkona 13.5. klo 14.00 ja saatetaan päätökseensä lopetuswebinaarilla torstaina 11.6. klo 14.00.

Kouluttajana toimii työpäivämuotoilija Paula Helle, Workday Designers.

Kurssilisenssejä on rajoitetusti. Mikäli koet tämän kurssin omaksesi, toimithan pian! Kurssi on saatavilla koko Pohjois-Suomen alueella (Pohjois-Pohjanmaa, Lappi ja Kainuu).

Ilmoittautuminen verkkokurssille sekä aloitus- ja lopetuswebinaareihin on nyt käynnissä Urasammon sivuilla: http://www.urasampo.fi/

Laita jakoon jos tykkäsit 🙂Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on email
Email