Aluetoimisto: Asemakatu 22 A, 90100 OULU

Puh. 050 4686 939

| Yhteystiedot

Viisi Urasampo-webinaaria maaliskuussa!

Urapalveluja korkeakoulutetuille tuottava Urasampo tarjoaa maaliskuussa viisi live-webinaaria. Työnhakutaitoihin, urasuunnitteluun ja työelämäosaamiseen keskittyvissä webinaareissa ovat kouluttajina ura-asiantuntijat Jouni Röksä, Venla Vuorjoki, Tom Laine, Jaana Lauri sekä Oulun yliopiston työelämäohjaajat Kaisa Karhu ja Outi Tolonen.

Kevään live-lähetysten lisäksi Urasammon tallennekirjastossa on tällä hetkellä kätevästi katsottavissa 16 aiempaa webinaaria. Kaikki Urasammon palvelut ovat osallistujille maksuttomia.

Myös kokonaan netissä toteutettavassa VertaisVerkossa on parhaillaan haku käynnissä huhtikuussa starttaavaan ryhmään. Mikäli kaipaat aktiivista ryhmäsparrausta ja toimivia työkaluja urasuunnittelusi tueksi, hae mukaan! VertaisVerkko toimii koko Pohjois-Suomen alueella, webinaareihin voit osallistua mistä vain.

* * * * * *

Työnhaun psykologiset ansat (Jouni Röksä, Insinööriliitto, Tiistai 10.3.)
Osaatko tunnistaa psykologiset ansat työnhaussa? Mitä ihmisten erilaisuus tarkoittaa haastattelukohtaamisessa? Tiesitkö, että moni haastattelu loppuu kuin seinään haastattelijan korvien välissä, jos et käsittele hänen pelkojaan tai toimit väärin. Miten viestit olemuksellasi oikein tai väärin, miten viestit työttömyydestä oikein tai väärin? Miten viestit asemamuutoksesta?
* * * * * *

Tehokkaan työnhakijan toimintatavat (Venla Vuorjoki, Keskiviikko 11.3.)
Työnhaku on nykypäivänä monitahoista ja vaativaa toimintaa, jossa menestyminen vaatii motivaation lisäksi tehokkaita toimintatapoja. Samalla työnhakutilanne tarjoaa hyvän mahdollisuuden koko elämän, arvojen ja arjen uudenlaiseen tarkasteluun ja kehittämiseen. Tässä webinaarissa käydään läpi menestykseen johtavia toimintatapoja.

* * * * * *

LinkedIn-profiili kohta kohdalta (Tom Laine, HC Services, Keskiviikko 18.3.)
LinkedInin tehokkaan käyttämisen perusta on tietysti se, että oma profiilisi on optimaalisessa kunnossa. Mutta mitä mihinkin profiiliosioon kannattaa laittaa? Millainen on sekä sisällöllisesti vakuuttava että teknisesti mahdollisimman löydettävissä oleva LinkedIn-profiili? Tässä webinaarissa uppoudumme LinkedIn-profiilin eri osioihin kohta kohdalta johtavan some-asiantuntijan opastuksella.

* * * * * *

Video-CV ja videohakemus (Jaana Lauri, Koreko, Tiistai 24.3.)
CV ja hakemus hakevat jatkuvasti uusia muotoja ja yksi niistä on ehdottomasti video. Yhä useammassa rekryprosessissa pyydetään osaamisesi esittelyä myös videomuodossa. Mitä haasteita videomuoto asettaa, täytyykö erityisesti huomioida jotakin? Voiko videomuodosta olla jotakin etua? Millainen on hyvä video-CV ja miten valmistaudut sellaisen kuvaamiseen? Mitkä ovat videohakemuksesi keskeisimmät viestit?

* * * * * *

Opinnoista työelämään (Kaisa Karhu ja Outi Tolonen, Oulun yliopisto, Torstai 26.3.)
Mitä kaikkea valmistumisvaiheessa tulisi osata huomioida? Miten työmarkkinat ottavat vastavalmistuneita vastaan? Mitä voisi korostaa työnhaussa, kun kokemusta on luonnollisesti ehtinyt kertyä vasta verrattain vähän. Voiko joitakin opiskelun lomassa harjaantuneita taitoja voi siirtää suoraan työelämään? Miten tähtäintä voisi suunnata työelämätavoitteisiin jo opiskelun lomassa?

* * * * * *
Ilmoittaudu mukaan Urasammon nettisivuilla!

http://www.urasampo.fi/

Tarvittaessa saat lisätietoja
Sami Lopakka
Hankepäällikkö
Urasampo / PPOTTY ry
sami.lopakka@urasampo.fi

Laita jakoon jos tykkäsit 🙂Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on email
Email